Erciyes Üniversitesi'nden yedek aday duyurusu!

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Eylül ayında gerçekleştirilen personel alım ilanıyla ilgili sonuçları açıkladı. Üniversite, bu kez de yedek aday yerleştirme sonuçlarını duyurdu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi'nden yedek aday duyurusu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) 14 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen personel alım ilanına yönelik duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda 4/B sözleşmeli personel alım ilanı yedek aday yerleştirme sonuçları açıklandı. 

Son tarih 5 aralık

Yedek adayların istenilen belgelerle birlikte en geç 05 Aralık 2023 Salı günü mesai bitimine (saat 17:30’a) kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Belirtilen süre içinde müracaat etmeyen adaylar hakkından feragat etmiş sayılacak.
Erciyes Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Sözleşmeli personel alım ilanına dair Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden alınan başvurular incelenmiş olup, en yüksek KPSS puanı alan adaydan başlamak üzere ilgili pozisyon sayısı kadar asıl ve 1 (bir) katı kadar yedek aday belirlenmiş; başvurusu onaylananlar ile gerekli şartları taşımayan, eksik belge yükleyen ya da KPSS puanı ile sıralamaya giremeyen adaylara Kariyer Kapısı Sistemi aracılığı ile gerekli bildirimler yapılmıştır” denildi. 

İşte yedek adayların listesi

Erciyes Üniversitesi'nden yedek aday duyurusu!