Erciyes Üniversitesi'nden o alımla ilgili son dakika değişikliği!

Erciyes Üniversitesi, geçtiğimiz günlerde yaptığı akademisyen alım ilanında önemli bir değişikliğe gitti. O anabilim dalı'na alınacak akademisyen için belirlenen şartlar güncellendi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Erciyes Üniversitesi'nden o alımla ilgili son dakika değişikliği!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, geçtiğimiz günlerde yaptığı profesör alım ilanındaki şartları bir kez daha güncelledi. Bu yeni değişiklik, özellikle Fen Bilgisi Eğitimi alanında kariyer yapmak isteyen akademisyenleri yakından ilgilendiriyor.

Rektörlük; 15 Ağustos 2024 tarihinde yayımlanan Resmî Gazete'deki  1003 nolu Profesör alım ilanında yapılan bir düzeltmeyi duyurdu. Yapılan düzeltme ile ilan özel şartları güncellendi. 

15 Ağustos 2024 tarihinde yayımlanan ilanda  Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı'na profesör kadrosu için başvuruda bulunacak adayların biyoloji alanında doçentlik unvanına sahip olmaları ve Biyoloji Eğitimi alanında çalışmalarının bulunması gerekiyordu. Ancak bugünkü Resmî Gazete'de yayımlanan güncellenmiş ilan özel şartlarına göre,  Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı'na profesör kadrosu için başvuruda bulunacak adayların Fen Bilgisi Eğitimi alanında doçentlik unvanına sahip olmaları ve Meta Analiz konusunda çalışmalarının bulunması gerektiği duyuruldu.    

Güncellenmiş ilan detayları şu şekildedir:

Birim: Eğitim Fakültesi
Bölüm: Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi
Anabilim Dalı: Fen Bilgisi Eğitimi
Ünvan: Profesör
Özel Şartlar: Fen Bilgisi Eğitimi alanında doçentlik unvanı ve Meta Analiz konusunda çalışmalar

İlana ait detaylı bilgi için TIKLAYINIZ