Erciyes Üniversitesi'nden açıklama: Başvuru süresi uzatıldı

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 2023 Yılı Erciyes Üniversitesi Bilimsel Teşvik Ödülü başvuru süresinin uzatıldığını açıkladı. Söz konusu tarihten sonra onay verilmeyeceği ifade edildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi'nden açıklama: Başvuru süresi uzatıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 2023 Yılı Erciyes Üniversitesi Bilimsel Teşvik Ödülü başvuru süresiyle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada sürenin uzatıldığı ifade edildi. 

Erciyes Üniversitesi'nden açıklama: Başvuru süresi uzatıldı

Başvuru için son tarih ne zaman

Üniversite bünyesindeki araştırmacılarının 2023 yılında gerçekleştirdikleri faaliyetleri için Bilimsel Teşvik Ödülü onay sürecinin 3 Eylül 2024 saat 23.59’a kadar uzatıldığını duyuran ERÜ Rektörlüğü, bu konuda uyardı. Rektörlük, 'Bu tarihten sonra sistem üzerinden giriş ve araştırma faaliyetlerine yönelik onay yapılamayacaktır. Bu tarihten önce herhangi bir araştırma faaliyetine yönelik talep oluşturmuş araştırmacıların talepleri ise Bilimsel Teşvik Ödül Komisyonu tarafından değerlendirilecek olup, bunlar için son onay verme tarihi 6 Eylül 2024 saat 23.59 olarak belirlenmiştir' denildi. Diğer yandan teşvik konusunda karşılaşılabilecek problemler için ERÜ Araştırma Dekanlığı’ndan destek alınabileceği dile getirildi.