Erciyes Üniversitesi'nde yeni bir görevlendirme daha! Bakın o isim hangi göreve getirildi?

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) Dekan atamaları devam ediyor. İletişim Fakültesi'nde yaşanan Dekan değişiminin ardından bu konuda yeni bir gelişme de Veteriner Fakültesinde yaşandı. İşte yeni Dekanla ilgili gelişmenin detayları Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi'nde yeni bir görevlendirme daha! Bakın o isim hangi göreve getirildi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) atama, görevlendirme rüzgarı sürüyor. İletişim Fakültesinin ardından bu kez de Veteriner Fakültesinde bu yönde bir gelişme yaşandı. Üniversitede Veteriner Fakültesi Dekanlık görevine Prof. Dr. Murat Kanbur getirildi.

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden açıklama

Erciyes Üniversitesi Rektörülüğü'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 'Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Dekanlık görevini yeni dekan ataması yapılıncaya kadar Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Kanbur'un vekaleten yürütmesi uygun görülmüştür. Prof. Dr. Murat Kanbur'a yeni görevinde başarılar dileriz' denildi. 

Yeni Dekan Kanbur'ın araştırma alanları 

Diğer yandan  ERÜ Veteriner Fakültesi, Klinik Öncesi Bilimler, Farmakoloji ve Toksikoloji Bölümünde görev yapan Prof Dr Kanbur'un araştırma alanları şu şekilde: Sağlık Bilimleri, Veteriner Bilimleri, Klinik Öncesi Bilimler, Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji.