Erciyes Üniversitesi'nde törenin yapılacağı gün belli oldu!

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) törenin yapılacağı gün belli oldu. Üniversite Rektörlüğü Kurban Bayramı nedeniyle yapılacak tören ile ilgili olarak tarih ve saat verdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi'nde törenin yapılacağı gün belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir süre önce yaptığı açıklamada idari izin kapsamında perşembe ve cuma günlerini de bayram tatiline ekleyerek, Kurban Bayramı'nda kamu çalışanlarına 9 günlük bir tatil imkanı sağlandığını ifade etmişti. Erdoğan, 'Kamu çalışanlarımız için 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı sonrasındaki iki günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık. Böylelikle perşembe ve cuma günlerini de bayram tatiline ekleyerek 9 günlük bir tatil imkanı sağlamış oluyoruz' açıklaması yapmıştı. 

Erciyes Üniversitesi'nde törenin yapılacağı gün belli oldu!

Erciyes Üniversitesi yönetiminden bayramlaşma açıklaması

Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından kamuda bayramlaşma programları da bayram sonrasına ertelendi. Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörlüğü de 9 günlük bayram tatili dolayısıyla bayralaşma programının tatil sonrasında yapılacağını duyurdu. Üniversite yönetiminden 'Bayramlaşma töreni' ile ilgili olarak yapılan açıklamada, 'Kurban Bayramı dolayısıyla Üniversitemiz personeli arasında bayramlaşma töreni 24 Haziran 2024 Pazartesi günü saat 09:30'da Rektörlük binasında yapılacaktır' denildi.