Erciyes Üniversitesi'nde nefes terapisi yapılacak!

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) nefes terapisi için harekete geçildi. Başvurular başladı. Katılmak isteyenler için 'kontenjan sınırlı sayıda' denildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi'nde nefes terapisi yapılacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) nefes terapisi eğitimleri verilecek. Konuyla ilgili olarak duyuru yapıldı. Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren ve kısa adı ERSEM olan Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi nefes terapisi eğitimleri için çağrı yaptı. Nefes terapisi eğitimi yüz yüze yapılacak. Eğitimin süresi toplam 8 saat olarak ifade edildi. Başvuruların ardından 12 kişilik kurs grupları belirlenecek. Kursun ücreti ise 1250 TL olarak belirtildi.

Erciyes Üniversitesi'nde nefes terapisi yapılacak!

ERSEM'de başka hangi kurslar yapılacak

Diğer yandan ERSEM bünyesinde basketbol, voleybol ve kick boks kursları da yapılacak. Eğitimler yine toplam 8 saat olacak. Kick Boks için istenen eğitim ücreti 10 Bin TL olurken, basketbol için 1500 ve voleybol için de 1500 TL kurs ücreti alınacak. 

Erciyes Üniversitesi'nde nefes terapisi yapılacak!

Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi

Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ERSEM),  1 Haziran 2001 Tarihli ve 24419 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiş ve faaliyete geçmiştir. .Ersem yönetmeliği bireylerin, kurumların ve kuruluşların ihtiyaç duyacağı sosyal ve mesleki konularda bir takım faaliyet, verimlilik ve karlılık prensibi çerçevesinde bilimsel seviyede bilgilenmelerini ve toplumun bilgi ihtiyacını karşılamayı temel amaç edinmiş ve birçok faaliyet alanları ile varlığını sürdürmektedir. Ersem'in amacı şu şekilde ifade ediliyor: Erciyes Üniversitesinde örgün ön lisans, lisans ve lisansüstü eğitim-öğretim programları dışında, eğitim verdiği ve araştırma yaptığı tüm alanlarda eğitim programları düzenlemek suretiyle Üniversitenin kamu ve özel sektör, ulusal ve uluslararası kuruluşlar ile işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmak.

Erciyes Üniversitesi'nde nefes terapisi yapılacak!Erciyes Üniversitesi'nde nefes terapisi yapılacak!