Erciyes Üniversitesi'nde merakla beklenen atama yapıldı! İşte o koltuğa oturan isim...

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde yeni rektör yardımcısı belli oldu. Peki, 3'üncü yardımcı kim oldu? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi'nde merakla beklenen atama yapıldı! İşte o koltuğa oturan isim...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) geçtiğimiz yıl Eylül ayında Prof Dr Fatih Altun’un göreve başlamasıyla birlikte atanan Rektör Yardımcıları arasında yer alan Prof. Dr. Sultan Taşçı, Haziran ayı başında sessiz sedasız görevden alındı. 
Erciyes Üniversitesi'nde merakla beklenen atamam yapıldı! İşte o koltuğa oturan isim...TAŞÇI NEDEN GÖREVDEN ALINDI?
Hacettepe Üniversitesi, Hemşirelik Yüksekokulu mezunu olan Taşçı, Hacettepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Hemşirelik- İç ve Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği üzerine yüksek lisans ve doktora yaptı. Ancak Rektör Yardımcısı Taşçı’nın sessiz sedasız görevden alınması bazı tartışmaları beraberinde getirdi.  
AYDIN'IN FOTOĞRAFI REKTÖR YARDIMCILARI BÖLÜMÜNE KONULDU
Taşçı’nın neden görevden alındığı merak konusu olurken, Taşçı’nın adı üniversitenin resmi internet sitesinden de kaldırıldı. Erciyes Üniversitesi’ne ait resmi internet sitesinde şu an iki Rektör Yardımları  olarak, Prof. Dr. Oktay Özkan ile Prof. Dr. Muammer Hakan Poyrazoğlu’nun isimleri yer alıyordu. Bugün bu tablo değişti. Erciyes Üniversitesinde Rektör Altun'un yeni yardımcısı belli oldu. Yeni Rektör Yardımcısının İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Aydın olduğu belirtildi. Aydın'ın fotoğrafı ve ismi üniversitenin internet sitesine de konuldu. 
Erciyes Üniversitesi'nde merakla beklenen atamam yapıldı! İşte o koltuğa oturan isim...BEKLENEN ATAMA YAPILDI
Üniversiteden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Üniversitemiz Rektör Yardımcılığına Prof. Dr. Hakan Aydın atandı.
2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 13. maddesi ve Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliği'nin 4. maddesi uyarınca, Üniversitemiz Rektör Yardımcılığına 07.07.2023 tarihinden itibaren İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Aydın atanmış bulunmaktadır. Prof. Dr. Hakan Aydın'a yeni görevlerinde başarılar dileriz" denildi. Uzun süredir İletişim Fakültesi Dekanı olarak da görev yapan Prof Dr Aydın, İletişim Fakültesi'nde Gazetecilik, Basın Yayın Tekniği alanında görev yapıyor. Araştırma Alanları ise Sosyal ve Beşeri Bilimler, Kitle İletişimi ve Araçları, İletişim Bilimleri.