Erciyes Üniversitesi'nde kimler görevlerinde yükselecek, kimlerin ünvanı değişecek! İşte o isimler

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) 2024 yılı görevde yükselme ve unvan değişikliği başvuru değerlendirme sonuçlarına yönelik kesin liste açıklandı. Peki kimler görevlerinde yükselecek, kimlerin ünvanı değişecek? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi'nde kimler görevlerinde yükselecek, kimlerin ünvanı değişecek! İşte o isimler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) 2024 yılı görevde yükselme ve unvan değişikliği süreci ile ilgili yeni gelişme. Üniversite Rektörlüğü 2024 yılı görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavları kesinleşen aday listelerini paylaştı. Peki kimler bunun için hak kazandı?

Süreç nasıl başladı?

 'Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları personeline yönelik 2024 yılı görevde yükselme ve ünvan değişikliği merkezi yazılı sınavı hakkında duyuru Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 13 Mayıs 2024 tarihinde yayımlanmıştı. Konuyla ilgili başvurular 20 Mayıs 2024 ila 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında ERÜ Personel Daire Başkanlığı tarafından alındı.  

Erciyes Üniversitesi'nde kimler görevlerinde yükseldi, kimlerin ünvanı değişti! İşte o isimler

İtiraz süreci de tamamlandı

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, başvuru değerlendirme sonuçlarına itiraz edecek personelin 1 Temmuz 2024 tarihinden 5 Temmuz 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar 'Sınav Kurulu Başkanlığına' hitaben yazılmış ve itiraz gerekçesinin mutlaka belirtildiği bir dilekçe ile Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerektiğini belirtti. 

Erciyes Üniversitesi'nde kimler yükselecek, kimlerin ünvanı değişecek?

Yapılan bu yöndeki duyuruların ardından süreç tamamlandı. Üniversite yönetimi tarafından 2024 yılı görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavlarına göremeye hak kazanan kesinleşen aday listeleri paylaşıldı. Peki, listede kimle var? İşte o isimler;

2024 yılı görevde yükselme sınavı kesinleşen aday listesi için tıklayınız

2024 yılı ünvan değişikliği sınavı kesinleşen aday listesi için tıklayınız