Erciyes Üniversitesindeki darp iddiasıyla ilgili yeni gelişme

Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesinde doktora darp iddiasıyla ilgili yeni gelişmesi yaşandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Erciyes Üniversitesindeki darp iddiasıyla ilgili yeni gelişme

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesinde, İncesu Emniyet Müdürü ve 2 oğlunun doktoru darp etmeye çalıştıkları iddia edilmişti. Ayrıca ilçe emniyet müdürünün olay anına dair hastanedeki güvenlik kamera görüntülerini de almaya çalıştığı da öne sürülmüştü. Yaşanılan bu olayla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Emniyet Genel Müdürlüğü olayın araştırılması için Polis Başmüfettişi görevlendirdi. 

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  "Erciyes Üniversitesi Çocuk Acil Polikliniğinde, muayene sırası gerekçesi ile Poliklinik doktoru ve İncesu İlçe Emniyet Müdürü arasında meydana gelen tartışmaya ilişkin Polis Başmüfettişi görevlendirilmiştir. İki tarafın birbirinden şikayetçi olduğu olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Diğer yandan Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin, Kayseri Tabip Odası eski Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per ve sağlık çalışanlarından tepki gelmişti.