Erciyes'te toplandılar! Kimler katıldı?

Kayseri'de, Erciyes'te gelecek sezon yapılacak çalışmalar nedeniyle toplantı yapıldı. Değerlendirme toplantısına hangi kurumların temsilcileri katıldı? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes'te toplandılar! Kimler katıldı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri kent merkezine 25 km mesafede bulunan Erciyes Kayak Merkezi, 3916 metre yüksekliğindeki Erciyes Dağı'nda kurulu kayak tesisi. Erciyes son yıllarda yapılan yatırımlarla birlikte kayakseverlerin yoğun ilgisi ile karşı karşıya. Bu kapsamda gelecek sezon yapılacak olan projeler için harekete geçildi. Erciyes'te faaliyet gösteren kurumların temsilcileri bir araya gelerek, değerlendirme toplantısı yaptı.

Erciyes'te toplandılar! Kimler katıldı?

Erciyes konulu toplantıya kimler katıldı?

Toplantıya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcüman ve Yönetim Kurulu üyeleri Genel Müdür Zafer Akşehirlioğlu, Mekanik Tesisler Müdürü Sadullah Ekici ve Pist Güvenlik Müdürü Recep Karakaş katıldı.

Önümüzdeki sezon projeleri konuşuldu

Hafta sonu buluşmasıyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Erciyes Kamp Eğitim Merkezimizde önümüzdeki sezon yapılacak olan projeler hakkında değerlendirme toplantısı yapıldığı belirtildi. 

Erciyes'te toplandılar! Kimler katıldı?

Erciyes'te neler var?

Erciyes'te uluslararası standartlarda 2'si gondol 19 adet mekanik tesis bulunuyor. Saatte 26 bin 750 kişi taşıma kapasitesiyle hizmet veren mekanik tesisler sayesinde Erciyes üzerindeki birçok noktadan eşsiz manzara seyredilebiliyor. 

Erciyes'te toplandılar! Kimler katıldı?

Erciyes Kayak Merkezi'nde, dağ genelinde bulunan  41 farklı pistte alanında uzman 25 kişilik Pist güvenlik ekibi ile güvenliğin en üst seviyede tutulduğu ifade ediliyor. Ekipler koordineli bir şekilde pistlerin güvenliğini alıp sürekli devriye atarak yaralanan, düşen veya yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara el uzatıp en kısa süre içerisinde sağlık istasyonuna yetiştiriyor.

Erciyes'te toplandılar! Kimler katıldı?