Erciyes'te temel attılar! Bakın ne yapılıyor

Kayseri Erciyes'te temel atma töreni gerçekleştirildi. Temek atma programına Belediye Başkanları da katıldı. Peki yılın 12 ayı hizmet vermesi için çalışmaların sürdüğü zirvede neyin temeli atıldı? Erciyes'teki temel atma töreninin ayrıntıları Kayseri haber bülteninde.

Erciyes'te temel attılar! Bakın ne yapılıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te yaz ve kış organizasyonlar dikkat çekiyor. Erciyes artık sadece kış aylarında değil yılın 12 ayı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Suni karlama sistemiyle kış turizmi ve organizasyonlarının uzun süre canlı tutulduğu Erciyes yaz aylarında da bisiklet, voleybol ve diğer bazı yarış etkinliklerine de ev sahipliği yapıyor.

Erciyes'te temel attılar! Bakın ne yapılıyor

Erciyes yılın 12 ayı etkinliklere ev sahipliği yapıyor

Kayseri ekonomisine yılda ortalama 100 milyon dolar katkı sağladığı ifade edilen Erciyes uluslararası bir çok organizasyona da ev sahipliği yapıyor. Erciyes'in yılın 12 ayı verimli bir şekilde kullanılması hedeflenirken, aynı zamanda bölgede bulunan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'de futbol takımları başta olmak üzere diğer spor dallarında faaliyet gösteren sporcuların da gözde mekanı oldu. Erciyes'te bu kapsamda yatırımlarda devam ediyor. Bir dönem ekonomik sorunlar nedeniyle otel yatırımlarında beklenen sıçramanın yapılamadığı Erciyes'te yeni bir otelin temeli atıldı.

Erciyes'te temel attılar! Bakın ne yapılıyor

Erciyes'te otel temeli atıldı

Temel atma törenine bazı Belediye Başkanları da katıldı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Erciyes'te AAE Turizm A.Ş. Otel İnşaatının temel atma törenine katıldı. Yalçın, 'Adım adım büyüyüp gelişen dünyanın sayılı kış turizm merkezlerinden Erciyes’te faaliyet gösterecek olan AAE Turizm A.Ş. Otel İnşaatının temel atma törenini gerçekleştirdik.Şehrimizin turizm ve istihdamına katkı sağlayacak bu işletmenin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi. 

Erciyes'te temel attılar! Bakın ne yapılıyor

Temel atma törenine katılan Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu da, 'İç Anadolu’da turizmin kalbi Erciyes’imizde faaliyet gösterecek olan AAE Turizm A.Ş. Otel İnşaatının temel atma törenine katıldık. Kayseri’mizde turizme katkı sağlayacak, istihdam oluşturacak işletmenin şimdiden sahiplerine ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ederim' diye konuştu. 

Erciyes'te temel attılar! Bakın ne yapılıyor