Erciyes'te o alanlara kiracı aranıyor

Kayseri'de Erciyes Kayak Merkezinde Tekir Kapı, Develi Kapı, Hisarcık Kapı, Hacılar Kapı bulunan alanlar 2,5 yıllığına kiraya verilecek. Peki ne kadar ücret isteniyor? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes'te o alanlara kiracı aranıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes'te bulunan bazı alanlar kiraya verilecek. Erciyes Kayak Merkezinde Tekir Kapı, Develi Kapı, Hisarcık Kapı ve Hacılar Kapıda bulunan 755 adet reklam aracının İşletmecilik hakkı 2, 5 yıllığına yani 30 ay süreyle kiraya verilecek.

Erciyes'te o alanlara kiracı aranıyor

İhale tarihi açıklandı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili olarak 'Açık Teklif Usulü' ile ihale yapılacak.  İhale 1 Ekim 2024 Salı günü saat 14.00’te Belediye Encümen Salonunda yapılacak. İahleye katılmak isteyenler istenen evrakları ihale saatinden önce Belediye Gelir Müdürlüğüne teslim edilmesi zorunda. 

Erciyes'te o alanlara kiracı aranıyor

Kiralama için ne kadar ücret isteniyor?

Şartname bedeli 10.000 TL olarak açıklanırken, Erciyes Kayak Merkezinde bulunan 'Reklam Aracı İşletmeciliği' için istenen muhammen bedel  7.000.000 TL olarak açıklandı. Söz konusu ihale için talep edilen geçici teminat 210.000 TL olurken, ek teminat miktarı da  290.000 TL olarak ifade edildi. 

Erciyes'te o alanlara kiracı aranıyor

Erciyes Dağı ve Erciyes Kayak Merkezi hakkında

Erciyes Dağı, Kayseri’nin 25 km güneybatısındaki ovaların yanından birdenbire yükselen büyük kütleli bir stratovolkan olarak biliniyor. Yüksek derecede aşınmaya uğramış olan volkanın son olarak, Roma dönemi madeni paralarındaki betimlemelere dayanarak, M.Ö. 253 yılında püskürdüğü söyleniyor.  Erciyes, 3.916 metreye ulaşan zirvesi ile İç Anadolu’nun en yüksek dağı. Torosların kuzeydoğu uzantısı olan Aladağlar’ın en yüksek noktası olduğu kabul ediliyor. Erciyes, Alpin kuşağına dahil.

Erciyes'te o alanlara kiracı aranıyor

Erciyes Kayak Merkezi'nde 18 adet son teknoloji mekanik tesis, 41 farklı toplamda 112 km kayak pistleri ve 154 adet suni kar makinesi ile kayak garantisi sunuluyor. Erciyes Kayak Merkezi, Kayseri şehir merkezine 25 km mesafede bulunuyor. 3916 metre yüksekliğindeki Erciyes Dağı'nda kurulu kayak tesislerinin yüksekliği 2150 ila 3400 metre olarak biliniyor. Pistlerin eğimleri ise yüzde10- yüzde 50 arasında değişiyor.

Erciyes'te o alanlara kiracı aranıyor