Erciyes Küçük Sanayi Sitesi seçimlerinde Çevikel sürprizi!

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi seçimlerinde Çevikel sürprizi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 Erciyes Küçük Sanayi Sitesi seçimlerinde kazanan Mehmet Ali Çevrim’in listesi oldu. Seçimde Çevrim ve ekibinin Divan Başkanlığı için aday gösterdiği Hacı Çevikel’in, rakip listeden 8 kişinin de oyunu alması dikkat çekti.

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi’nde beklenen seçim yapıldı. Hafta sonu yapılan seçimde Mehmet Ali Çevrim ve ekibinin yer aldığı mavi ve  Rüştü Güngör ile ekibinin yer aldığı sarı liste yarıştı. Seçimi Mehmet Ali Çevrim ve ekibi 393 oy alarak önde tamamladı. Güngör ise 116 oyda kaldı. Seçimde ilginç bir durumda yaşandı.

Çevrim ve ekibinin Divan Başkanlığı için aday gösterdiği Ticaret Odası Meclisi Üyesi ve aynı zamanda mobilya sektörünün tanınan isimlerinden Hacı Çevikel’in, rakip listeden 8 kişinin de oyunu alması dikkat çekti. Çevikel, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Divan başkanlığına mavi liste şahsımı teklif etti sarı liste kendi teklif ettiklere başkana oy vermedi. Liste 24 kişi 16 oy aldı. Çok şükür ki üyenin geriye kalan 493 oyu ile seçildik, görevimizi hakkı ile yaptık. Allah mahcup etmesin” dedi.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

 

Haber: Cafer ZENGİN