Erciyes KSS'ye yeni aydınlatma direkleri dikildi

Özhaseki, devreye girdi...

Erciyes KSS'ye yeni aydınlatma direkleri dikildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Avrupa ve Türkiye'nin En Büyük Karma Alışveriş Merkezi KUMSMALL' un da içinde bulunduğu Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperetifi (Mobilya Kent) içindeki aydınlatma eksiklikleri dikilen yeni direklerle tamamlandı.  
Özhaseki devreye girdi
Kayseri Milletvekili ve Önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin devreye girmesi ile bu önemli eksikliğin giderildiğini belirten KUMSMALL AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tarla, “Sayın Bakanımıza müteşekkiriz.  Projenin arsa tahsisinde ve Kayseri’ye kazandırılmasında büyük emekleri olan Sayın Bakanımızın sonrasında da eksiklerinin giderilmesi noktasında önemli gayretleri olmaktadır. 
“Bakanımıza teşekkür ediyoruz”
 Erciyes Küçük Sanayi sitemizin girişinde bazı noktalarda aydınlatma olmadığı için Karanlığa bürünen yolunun Sayın Mehmet Özhaseki bakanımızın devreye girmesiyle yeni aydınlatma direkleri dikildi. Karanlığa bürünen sitemizi aydınlattı. Sayın bakanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca sitemiz içerisindeki iş yerlerinin abonelik işlemleri, bakım işleri bu zamana kadar kooperatifimiz tarafından yapılıyordu. Sayın Bakanımıza konuyu ilettik. Sayın Bakanımza, elektrik dağıtım, abonelik ve bakım işlerinin Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi (KCETAŞ) tarafından yapılması için bir protokol imzalanarak devredilmesi ile ilgili yaptığı çalışmalardan dolayı ayrıca teşekkür ederiz. " dedi.