Erciyes Kartal Hastanesi VİP hizmet vermeye başladı

Kayseri'de 20'nci yılını dolduran Özel Erciyes Kartal Hastanesi, hastalarına VİP hizmet vermeye başladı.

Erciyes Kartal Hastanesi VİP hizmet vermeye başladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Kartal Hastanesi VIP servisi ile hizmete başladı. Özel Erciyes Kartal Hastanesi 3. Katında hizmete başlayan servis, huzurlu ve konforlu hastane hizmeti veriyor. 50 metrekare, 1+1 oda şeklinde tasarlanan VIP servisinde; normal hasta odalarından özel doğum odalarına varıncaya kadar 4 farklı konseptte toplam 6 oda yer alıyor. Kaliteli ve sağlıklı bakım hizmeti vermek için özel olarak hazırlanan odalarda gerek hasta gerekse de refakatçi yakınları için ayrı ayrılavabolar, oturma ve dinlenme alanları mevcut. Ayrıca her odada hastaların hastanede kaldığı süre boyunca dış dünyadan kopmaması için televizyon ve internetleri de var.

Özel Erciyes Kartal Hastanesi Başhekimi Dr Mehmet Meral, konfor ve teknoloji’nin birleştiği servisin yüksek standartlarda hizmet sunacağını söyledi ve servisin tüm Kayseri’ye hayırlı olmasını diledi.

VIP Servis mimarisi hakkında bilgiler veren Mimar EyübUmdu, her türlü detayı düşünerek tasarladıkları serviste hastalara en iyi hizmeti sunacaklarını vurguladı.

20. yılını dolduran Özel Erciyes A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Kadın Doğum Uzmanı Dr. Rakip Turan ise; gün gün modernleşen dünyada güncel kalmaya çalıştıklarını söyleyerek hastane hakkında bilgiler verdi. Turan; toplamda 6 oda, 4 farklı konsept seçeneği, refakatçi ve hastalar için ayrı televizyon, dinlenme odası, banyo, tuvalet, mutfak tezgahı, 7/24 hemşire desteği, hastaları enfeksiyon riskinden korumak için sağlık personeli lavabosu, doğum odası gibi birçok imkanın yer aldığını söyledi.

Ayrıca doğum odalarında; oda süsleme, bebek doğum hediyesi, fotoğraf çekimi, kutlama yemeği gibi ekstra hizmetlerde anne adayları için sunulmuş durumda.