Erciyes'in zirvesinden yansıyan gizemli ışık merak konusu oldu

Görkemi ile göz kamaştıran Erciyes Dağı'nda görülen gizemli ışık görüldü. Zirveye bakanların gördüğü yanıp dönen ışığın ne olduğu kentte merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erciyes'in zirvesinden yansıyan gizemli ışık merak konusu oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin gözdesi, Kayseri’nin incisi Erciyes Dağı, 3 bin 917 metre yüksekliği ile göz dolduruyor. Muazzam zirvesi ve benzersiz kış sporları olanakları ile her yıl milyonlarca turist ağırlıyor. 

Özellikle kış aylarında yapılan sporlarla hem macera hem huzur sevenlere ev sahipliği yapan Erciyes’in, 12 ay boyunca farklı deneyimlerin sunulması için çalışmalar sürüyor. 

Karla kaplı zirvesi ile gökyüzüne uzanan Erciyes, şehrin ekonomisine ve turizmine önemli katkı sağlıyor. Tertemiz havası ile doğa ile iç içe olmak isteyenlerin vazgeçilmezi olan Erciyes’te kaydedilen bir görüntü ise ses getirdi. 

Bir vatandaşın kameralarına yansıyan görüntülerde Erciyes’in zirvesinde bir ışık görüldüğü öne sürüldü. Pazartesi gününden veri ışığın orada olduğunu söyleyen vatandaşlar bir video paylaşırken, konu kentte merak konusu oldu. 

'Kayseri’ye sinyaller geliyor'

Turizmci Fikret Çelikesir, gizemli ışıkla ilgili olarak, “Erciyes Dağı’nın zirvesinden Kayseri’ye sinyaller geliyor. Bu ışığın kaynağı ne olabilir? Işığın pazartesi gününden beridir geldiği söyleniyor. Dağcı arkadaşlar ne olabilir?” sorusunu yöneltti. 

İç Anadolu'nun en yüksek dağı Erciyes'te yansıyan ışığın ne olduğu kentte merak konusu.