Erciyes Holding CEO'su kızdı ve hodri meydan dedi: 2 Haftaya açıklıyoruz!

Ertekin'i kim ya da kimler kızdırdı! Bu sözler kime: 'MİT gelip alacak diye korkuyla burunlarını çıkaramadan yaşadıkları inlerinde...'

Erciyes Holding CEO'su kızdı ve hodri meydan dedi: 2 Haftaya açıklıyoruz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, FETÖ tepkisiyle dikkat çekti. Ertekin’i, kim ya da kimlerin kızdırdığı merak konusu oldu. Ertekin, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Sümüklü FETÖ’nün internet paçavralarında ismimin geçtiği haberler yapılıyormuş. Mercimek kadar beyinleri olmadığı için FETÖ’ye 1 dolara iradelerini satan vatansız kaçaklar da bunu yaymaya çalışıyor. 2 haftaya 2021 ilk 6 ay sonuçlarını açıklayacağız, bu başarıyı gölgeleyemezsiniz.

“MİT GELİP ALACAK DİYE KORKUYLA BURUNLARINI ÇIKARAMADAN YAŞADIKLARI İNLERİNDE…”

Ertekin’in bu paylaşımına AK Parti Ordu eski İl Başkanı Hüseyin Akyol da, “Başarı asla tesadüf değildir. Taşlayacaklar…boş veeer” ifadeleriyle  destek verdi. Aslen Ordu Mesudiyeli olan CEO Ertekin de, Akyol’un bu desteğine karşılık, “Başkanım, FETÖ alçaklarının beyinleri alınmış. MİT gelip alacak diye korkuyla burunlarını çıkaramadan yaşadıkları inlerinde akşama kadar fitne-fesat. Ne yazdıkları, ne rakamlar, ne de konu doğru. Ama kitle ne versen yiyor. Hayalleri kadar yalan yazıyorlar ama az insaflı atsalar” yanıtı verdi.