Erciyes Anadolu Holding zam oranını açıkladı

Erciyes Anadolu Holding tüm çalışanlarına yaptığı temmuz ayından itibaren geçerli olacak zam oranını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Erciyes Anadolu Holding zam oranını açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin sosyal medya hesabından müjdeyi verdi. Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, 2023 yılı ilk 6 aylık olumlu finansal verileri ve ihracat rakamlarındaki artışı göz önünde bulundurarak mavi - beyaz yaka tüm çalışanlara 2023 yılı ikinci 6 ay için zam miktarını açıkladı. 

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: "Kıymetli Erciyes Anadolu Holding çalışanları, değerli mesai arkadaşlarım, 2023 Ocak ayında Yönetim Kurulu olarak mavi yakaya ve beyaz yakaya piyasa şartlarının çok üstünde hepimizi mutlu eden bir zam yapmıştık.

2023 yılı ilk 6 aylık olumlu finansal verilerimiz ve özellikle ihracat rakamlarımızdaki artışı göz önünde bulunduran Yönetim Kurulumuz Temmuz ayından geçerli olmak üzere tüm çalışanlarımıza %34 zam yapmıştır. Mavi yaka beyaz yaka tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. TMSF yönetiminde idare edilmeye başlandığı günden itibaren İşçisi ve yöneticilerini hep en yüksek zamlarla destekleyen fon başkanımıza, kurul üyelerimize ve YK üyelerimize 14.000 mesai arkadaşım adına teşekkür ederim." dedi.
Erciyes Anadolu Holding zam oranını açıkladı