Erciyes Anadolu Holding'ten deprem bölgesine yardım eli

Erciyes Anadolu Holding'ten deprem bölgesine yardım eli
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Elazığ'da meydana gelen depremle birlikte adeta seferberlik ilan edildi. Gerek kamu gerekse özel kuruluşların harekete geçtiği Elazığ için Kayseri'den Erciyes Anadolu Holding'de boş durmadı. Şirket CEO'su Ertekin, Twitter'den  duyurdu.

24 Ocak akşam saatlerinde merkez üssü Elazığ'ın Sivrice İlçesi olan ve İç Anadolu'dan Karadeniz'e kadar birçok şehirde hissedilen 6.8 şiddetindeki deprem için tüm ülke seferber oldu. Kayseri'den Erciyes Anadolu Holding'in de harekete geçtiği deprem bölgesi için şirket CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Twitter'den yaptığı açıklama ''araçlarımız hazırlanıyor'' dedi.

5 TIR YOLA ÇIKIYOR:
Yaşanan depremin hemen ardından sokaklarda kalan halkın evlerine dönmek istememeleri nedeniyle yardım için seferber olan Erciyes Anadolu Holding, 5 tır dolusu Battaniye, yorgan, sünger yatak, ısınma amaçlı odun-tahta, talaş ve bunları yakmak için boş varilleri Elazığ'a ulaştırmak üzere gece yarısı harekete geçecek. Saatlerin 25 Ocak'a geçtiği dakikalarda Twitter hesabından açıklama yapan Ertekin, ''TMSF başkanımızın talimatı ile Erciyes Anadolu holding olarak deprem bölgesine araçlarımızı yola çıkarmak için hazırlıyoruz. Battaniye, yorgan, sünger yatak, ısınma amaçlı odun-tahta, talaş ve bunları yakmak için boş variller olmak üzere ilk etapta 5 tırı bu gece yola çıkarıyoruz'' dedi.