Erciyes Anadolu Holding'in o şirketi yeniden ihaleye çıkacak

Satış sürecine ilişkin tüm detayların yakından takip edildiği Erciyes Anadolu Holding'in geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkan bir şirketi ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding'in o şirketi yeniden ihaleye çıkacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kurulu bulunan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesinde satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 13 Ağustos tarihinde ihaleye çıkan ve yapılan ihalede, ihale şartnamesi kapsamında uygun teklif sunulmaması dolayısıyla satılmayan Bizim Menkul Değerler Anonim Şirketi yeniden ihaleye çıkıyor. Şirket 165 Eylül tarihi itibariyle yeniden ihale sürecine girecek. 

Muhammen bedeli 380.000.000,00 TL (Üç yüz seksen milyon Türk Lirası) olan şirket için teklifler en geç 14 Ekim saat 16.30’a kadar yapılabilecek. 
Yatırımcılar teklif vermeden önce satış ilanında belirtilen koşulları sağladıkları takdirde 16 Eylül – 11 Ekim 2024 tarihleri arasında Bizim Menkul Değerler’i gezebilecek ve şirkete ilişkin detaylı bilgilere erişim imkânı bulacak.

Kapalı zarf ile verilen teklifler 15 Ekim 2024 saat 10:00’da TMSF Genel Merkezinde teklif veren yatırımcıların huzurunda açılarak İhale Komisyonu tarafından değerlendirilecek ve açık artırmaya geçilecektir.
 

Erciyes Anadolu Holding'in o şirketi yeniden ihaleye çıkıyor