Erciyes Anadolu Holding'in o şirketi yarın ihaleye çıkıyor

Satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding bünyesindeki şirketlerden birisi daha yeniden ihaleye çıkıyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding'in o şirketi yarın ihaleye çıkıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kurulu bulunan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesinde satış süreci devam Erciyes Anadolu Holding’de çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Holding bünyesinde bulunan Bizim Menkul Değerler Anonim Şirketi bir kez daha ihaleye çıkıyor.

13 Ağustos 2024 tarihinde ilk ihalesi gerçekleştirilen şirkete ilişkin açıklama TMSF’den gelmiş ve uygun bir teklif sunulmadığı ifade edilmişti. Açıklamada, “Bizim Menkul Değerler AŞ: Bizim Menkul Değerler Anonim Şirketi’nin Hazineye ait %100 oranındaki paylarının satışı için 13.08.2024 tarihinde gerçekleştirilen ihalede, ihale şartnamesi kapsamında uygun teklif sunulmamış, ihale sonlandırılmıştır. Daha sonra 10.09.2024 tarihinde Resmi Gazete ve TMSF’nin internet sitesinde yayımlanan ilanla Bizim Menkul Değerler Anonim Şirketi’nin Hazineye ait %100 oranındaki payları yeniden satışa çıkarılmıştır.” ifadelerine yer verilmişti. 

İhale tarihi belli oldu

Diğer yandan muhammen bedeli 380.000.000 TL olan Bizim Menkul Değer AŞ, 15 Ekim Salı günü saat 10.30’da ihaleye çıkacak. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale için ise zarfların en geç 14 Ekim Pazartesi günü (bugün) saat 16.30’a kadar kadar “TMSF, İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığı, Büyükdere Caddesi No:143 Esentepe, 34394 Şişli/İstanbul” adresinde elden teslim etmeleri gerekiyor.
 

Erciyes Anadolu Holding'in o firması yarın ihaleye çıkıyor