Erciyes Anadolu Holding duyurdu: Bir şirket daha satışa çıktı

Satış sürecine ilişkin tüm detayların yakında takip edildiği Erciyes Anadolu Holding'de bir şirket daha satışa çıkarıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding duyurdu: Bir şirket daha satışa çıktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kurulu bulunan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesinde satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding'de dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi. Holding bünyesindeki bir şirket daha satışa çıkarıldı. Karar gece saatlerinde Resmi Gazete’de yayımlanırken, Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin satış sürecine ilişkin açıklamalara bulundu. 

TMSF, hazine mülkiyetinde bulunan Bizim Menkul Değerler AŞ paylarını satışa çıkardı. Şirketin muhammen bedeli ise 380 milyon TL olarak belirlendi.  Yatırımcılar teklif vermeden önce satış ilanında belirtilen koşulların sağlanması halinde 16 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında Bizim Menkul Değerler’i gezebilecek ve şirkete ilişkin detaylı bilgilere erişim imkânı bulacak.

Teklifler kapalı zarf usulü ile en geç 12 Ağustos saat 16.30’a kadar yapılabilecek. İhale ise 13 Ağustos Salı günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek. 

Erciyes Anadolu Holding duyurdu: Bir şirket daha satışa çıktı

Ertekin’den açıklama

Şirketin satışına ilişkin açıklamalarda bulunan CEO Ertekin, “Holdingimizin finans sektöründeki şirketi Bizim Menkul Değerler-BMD yurt içi ve yurt dışı piyasalarda aracılık ve kurumsal finansman konularında hizmet vermektedir.

BMD, yurt içi piyasalarda yatırımcılara hızlı, güvenli ve etkin işlem olanağı sunarak hisse senedi, vadeli işlem, sabit getirili menkul kıymet ve para piyasalarındaki gelişmeleri doğru, tarafsız ve hızlı biçimde müşterilerine iletirken, aracılık hizmetlerini de gerçekleştirmektedir. BMD’nin Kurumsal Finansman Bölümü ise; birincil ve ikincil halka arz, şirket evlilikleri-alımları, proje finansmanı ve şirket yapılandırma hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır.

Bİzim Menkul Değerler dün gece Resmi Gazete’de çıkan ilan ile 380.000.000 TL (380Milyon) muhammen bedelle satışa çıkmıştır. Hayırlı olsun” dedi. 
 

Erciyes Anadolu Holding duyurdu: Bir şirket daha satışa çıktı