Erciyes Anadolu Holding'den öğrenciler için önemli duyuru!

Kayseri ekonomisinin öncü firmalarından Erciyes Anadolu Holding'den 2024-2025 Analist Öğrenci Programı Başvuruları için önemli duyuru! Detaylar Kayseri Olay'da...

Erciyes Anadolu Holding'den öğrenciler için önemli duyuru!

Kayseri ekonomisinin öncü firmalarından Erciyes Anadolu Holding, sosyal medya hesabından Analist Öğrenci Programı’nın 2024-2025 güz dönemi için başvuruları başlıyor duyurusunda bulundu. Şirketin duyurusuna göre, program başvuruları için son tarih 25 Ağustos Pazar olarak belirlendi.

Açıklamada, Erciyes Anadolu Holding’in Analist Öğrenci Programı’na katılan öğrencilere teorik bilgilerini gerçek projelerde uygulama fırsatı sunacağı vurgulandı. Programa dahil olan katılımcılar, bir dönem boyunca hem bireysel hem de grup projelerinde yer alarak teoriyi pratiğe dönüştürme şansı bulacaklar. Haftanın 2, 3 veya 4 günü şirket bünyesinde projeler üzerinde çalışarak profesyonel deneyim kazanacak olan öğrenciler, gelecekteki kariyerleri için önemli bir adım atmış olacaklar.

Başvurular için son tarih olan 25 Ağustos Pazar gününe kadar tüm adayların başvurularını tamamlamaları gerektiği belirtildi. Erciyes Anadolu Holding’in bu programı, genç yeteneklerin iş dünyasına adım atmalarında önemli bir fırsat sunuyor.

Şirketin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Erciyes Anadolu Holding Analist Öğrenci Programı 2024-2025 Güz Dönemi Başvuruları Başlıyor! Erciyes Anadolu Holding Analist Öğrenci Programı’na başvurarak teorik bilginizi gerçek projelerde test etmeye hazır mısınız? Bir dönem boyunca bireysel ve grup projelerinde yer alarak teoriyi pratiğe dönüştürecek, profesyonel dünyanın kapılarını aralayacaksınız. Haftanın 2, 3 veya 4 günü şirketlerimizde projeleriniz üzerine çalışarak geleceğinizi şekillendirecek değerli deneyimler kazanacaksınız. Son Başvuru Tarihi: 25 Ağustos Pazar"

Erciyes Anadolu Holding'den öğrenciler için önemli duyuru!