Erciyes Anadolu Holding'den ertelenen ihalelere ilişkin açıklama

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde bulunan iki şirketin ihalesi dün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla ertelendiği açıklanmıştı. İhalelere ilişkin holdingden açıklama geldi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding'den ertelenen ihalelere ilişkin açıklama
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kurulu bulunan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesinde yer alan Erciyes Anadolu Holding’de satış süreci devam ediyor. TMSF tarafından son olarak Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (HES Kablo) ve yüzde 72’si HES Kablo’ya ait olan Erciyes Çelik Halat Tel Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin satışa çıktığı duyurulmuştu. 

Yaşan son dakika gelişmesi ile şirketlerin ihale tarihi ertelendi. Veri İnceleme ve tesis ziyaretinden yararlanmak için son tarih 31 Ocak’tan 28 Şubat’a, veri inceleme ve tesis ziyaret izni kapsamında yatırımcı sorularının alınmasına ilişkin son tarih 24 Ocak’tan 21 Şubat’a, teklif zarflarının teslim edilmesine ilişkin son tarih 3 Şubat’tan 4 Mart’a ve ihale tarihi 4 Şubat’tan 5 Mart’a uzatıldı.

İhaleye ilişkin Erciyes Anadolu Holding’den açıklama geldi. Holdingin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Holding şirketlerimizden Türkiye’nin en büyük kablo üreticisi ve en fazla kablo ihracatı yapan Hes Hacılar Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ticari ünvanlı HES Kablo ve çelik halat-tel sektöründe ülkemizin önde gelen firmalarından biri olan Erciyes Çelik Halat Tel Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ticari ünvanlı Erciyes Çelik Halat paylarını ihale süresi uzatıldı.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgi https://tmsf.org.tr adresinden ve “TMSF İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığı, Büyükdere Cad. No:143 Esentepe 34394 Şişli/İstanbul” adresinden veya 0 212 340 24 12 / 0 212 340 14 94 nolu telefonlardan alınabilir.” denildi.