Erciyes Anadolu Holding'den Dubai çıkarması! Ortadoğu açılımı...

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Boyteks ve Form Sünger Ortadoğu'da boy gösterdi. Hangi şirketlerin yetkilileri Dubai'ye gitti? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erciyes Anadolu Holding'den Dubai çıkarması! Ortadoğu açılımı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding Birleşik Arap Emirlikleri'nin en kalabalık şehri Dubai’ye çıkarma yaptı.

Holding şirketlerinden Boyteks ve Form Sünger ürünlerini Dubai’de görücüye çıkardı. 5-7 Eylül 2023 tarihlerinde Sleep Expo Middle East’te stant kuran holding, Boyteks ve Form Sünger ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA: PRESTİJLİ FUAR...

Erciyes Anadolu Holding’den fuarla ilgili yapılan açıklamada, 'Holding şirketlerimizden Boyteks, teknolojik ve inovatif ürünleriyle yatak kumaşı ve tekstil sektörünün en önemli organizasyonlarından biri olan Dubai Sleep Expo Middle East fuarında boy gösterdi!
 Şirketlerimizden Form Sünger, yaşama konfor katan ürünleri ile uyku ve konfor alanındaki son trendlerin sergilendiği dünya genelinde prestijli bir fuar olan Sleep Expo Middle East'te yer aldı. Sleep Expo Middle East'te ürünlerimizi tanıtmaktan heyecan duyduk' ifadeleri kullanıldı.

ERCİYES ANADOLU HOLDİNG HAKKINDA

Erciyes Anadolu Holding, bugün mobilyadan tekstile, kimyadan pazarlamaya, demirçelikten enerjiye kadar birçok alandaki faaliyetlerini  sürdürmektedir. 30 şirkete sahip olan Erciyes Anadolu Holding, 8 ayrı sektörde faaliyet göstermektedir. Erciyes Anadolu Holding çatısı altında, İstikbal Mobilya Bellona, Mondihome, Hes Kablo, Boyteks ve Form Sünger gibi güçlü markalar bulunuyor.
Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Erciyes Anadolu Holding, entegre üretim anlayışı ve yatırım odaklı yaklaşımı ile hizmet verdiği sektörlere katma değer yaratmaktadır. Holding, 13 binden fazla çalışanı, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 2.000 bayisi, yatırımları ve sürdürülebilir büyüme hedefiyle Türkiye ekonomisine ivme kazandırmaya devam ediyor. Faaliyet alanlarına yenilerini ekleyerek çalışmalarını sürdüren Holding, Türkiye genelinde her noktaya ulaşan markalarının yanında, 140'ı aşkın ülkeye ihracatı ve yurt dışında açtığı 300’e yakın bayisi ile uluslararası arenada da ilklere imza atarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ediyor. Sanayide, yıllık ciro ve yaratılan istihdamla Türkiye’nin önemli holdingleri arasında yer alan Erciyes Anadolu Holding, bugün aralarında Kanada, Belçika, İngiltere, Yunanistan, Rusya, Almanya, İspanya, İtalya ve ABD’nin de bulunduğu 140 ülkeye ihracat gerçekleştirirken, dünya çapında 5 bin’e yakın noktada tüketici ile buluşuyor. Her geçen gün faaliyet alanlarını ve yatırımlarını genişleten Erciyes Anadolu Holding, verimliliği benimseyen yönetim anlayışı ve güçlü insan kaynağı ile başarılı büyüme grafiğini devam ettiriyor. İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin En büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 6, İkinci En Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde ise 2 şirketi ile yer almaktadır. Erciyes Anadolu Holding faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde liderliği taşıyan markalarıyla ulusal ve uluslararası alandaki güçlü büyümesine devam etmektedir.