Erciyes Anadolu Holding'den açıklama: Büyük bir gururla paylaşıyoruz!

Kayseri'de kurulu bulunan ve TMSF tarafından satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding'den açıklama geldi. Holding'den yapılan açıklamada, '122 basamak yükselerek muazzam bir başarıya imza atıldı' denindi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding'den açıklama: Büyük bir gururla paylaşıyoruz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kurulu bulunan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding'den Boyteks Tekstil açıklaması geldi. 

Erciyes Anadolu Holding'den açıklama: Büyük bir gururla paylaşıyoruz!

122 basamak yükselerek muazzam bir başarıya imza attı

Açıklamada, 'Erciyes Anadolu Holding olarak büyük bir gururla paylaşmak isteriz ki; şirketlerimizden Boyteks, Türkiye İhracatçılar Meclisi İhracat İlk 1000 sıralamasında 122 basamak yükselerek muazzam bir başarıya imza attı. Bu yükseliş Boyteks'in inovasyon, kalite ve özveriyle dolu çalışmalarının bir sonucudur. Tebrikler Boyteks' ifadeleri kullanıldı. 

Erciyes Anadolu Holding'den açıklama: Büyük bir gururla paylaşıyoruz!

Boyteks'ten açıklama:  343'üncü sırada yer almanın gururunu yaşıyoruz

Boyteks Tektil'den de konuyla ilgili olarak, 'Başarı hikayemizin yeni basamağı' denilerek, açıklama geldi. Açıklamada, 'Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin İhracat İlk 1000 sıralamasında Boyteks olarak 122 basamak yükselerek 343. sırada yer almanın gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin ihracat potansiyelini en üst seviyeye taşımak için yenilikçi ürünler geliştirmeye ve global pazarda adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz' denildi. 

Korona’da dünyanın virüse karşı etkili ilk kumaşını üretti Boyteks! İlklerin şirketi

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin de başarıya dikkat çekerek, 'Dünya’nın 130 ülkesinde yatak üreticilerine yatak kumaşı üreten, inovatif ürünleri ve her yıl aldığı patentlerle göğsümüzü kabartan Boyteks ihracat ilk 1000 listesinde 122 basamak birden yükselerek 343. sırada yer aldı. Korono’da dünyanın virüse karşı etkili ilk kumaşını üreten ve bu özel kumaşla ürettiği maskelerle aşılama süreci başlayana kadar büyük bir hizmet vermiş olan Boyteks,  bundan sonrada tüm dünyada yatak kumaşı sektöründe takip edilen ilk’lerin şirketi olmaya devam edecek' dedi. 

Erciyes Anadolu Holding'den açıklama: Büyük bir gururla paylaşıyoruz!

Boyteks Tektil hakkında

Türkiye’nin en büyük gruplarından Erciyes Anadolu Holding’in tekstil sektöründeki lider yatırımı olan Boyteks, iplikten kumaş üretimine kadar bütün aşamaları ERP sistemi ile çalışan tam entegre tesislerinde gerçekleştirmektedir. Sahip olduğu tam entegre tesislerle dünyanın en büyük yatak kumaşı üreticilerinden biri olan Boyteks, endüstriyel tekstilin küresel ölçekte lider markalarından biri olarak ön plana çıkmaktadır.  Firma her yıl, 100’ü aşkın ülkede 30 milyondan fazla insana ulaşıyor.