Erciyes Anadolu Holding'de toplantı başladı!

Erciyes Anadolu Holding'de İstikbal, Bellona ve Mondihome'nin yılın ilk 7 ayını değerlendirileceği toplantı başladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Erciyes Anadolu Holding'de toplantı başladı!

Mobilyadan kabloya, tekstilden hizmet ve lojistik sektörüne kadar 8 ayrı sektörde 30 şirket ile faaliyet gösteren Erciyes Anadolu Holding adeta Kayseri ekonomisinin lokomotifi görevini üstleniyor.

12 bin direkt ve 40 bin endirekt olmak üzere 50 binden fazla kişiye istihdam oluşturan Erciyes Anadolu Holding'in bünyesindeki önemli markalardan olan İstikbal Mobilya, Bellona Mobilya ve Mondihome, yılın ilk 7 ayının değerlendirileceği toplantı başladı. Toplantının amacı, yılın kalan döneminde satışları artırmak ve stratejik hedeflere ulaşmak olduğu belirtildi.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, toplantının başlamasıyla ilgili olarak şunları söyledi; "Holdingimizin mobilya markaları İstikbal Mobilya, Bellona Mobilya ve Mondihome anabayileri ile ilk 7 ayı değerlendirmek ve yılın kalan bölümünde satışlarımızı arttırmak için bir araya geldiğimiz anabayii toplatımıza başladık."