Erciyes Anadolu Holding CEO'sundan 'sessizlik' paylaşımı

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, ofisinden yaptığı paylaşımıyla dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding CEO'sundan 'sessizlik' paylaşımı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ramazan Bayramı dolayısıyla 9 günlük tatil Cuma günü mesai bitimi itibariyle başladı. Tatili fırsat bilen vatandaşlar ise ailesi ve sevdikleriyle zaman geçirmek için yola çoktan çıktı.

Erciyes Anadolu Holding CEO'sundan sessizlik paylaşımı

Erciyes Anadolu Holding çalışanları da 9 günlük tatilden yararlandı. Çalışanlar Cuma günü mesai bitimiyle birlikte bayram iznine ayrıldı. Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’in ofisten yaptığı sessiz paylaşım dikkat çekti. CEO Ertekin, holdingin her departmanında bir yada iki kişinin nöbet tuttuğunu söylerken, kendisinin nöbetçi olduğunun da altını çizdi. Bayramdan sonra koşturmalı bir döneme gireceklerini söyleyen Ertekin, “Pazartesi ve Salı izin alan arkadaşlarımız Cuma akşamından bayram tatiline başladılar. Holding’de her departmanda 1-2 arkadaşımız nöbet tutuyor. Yönetim katında da bugün ve yarın ben nöbetçiyim. Sessizlik içinde telefonlar ve mesajlarla bölünmeden inşallah biriken işlerimi bitireceğim. Bayram sonrası yoğun bir koşturmaca dönemine gireceğiz. Hepimizin işi gücü rast gitsin.” dedi.