Erciyes Anadolu Holding Ceo'sundan gece yarısı flaş açıklama: Amiral gemimiz satışa çıktı

Kayseri'de Kurulu bulunan ve TMSF tarafından satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding'de CEO Alpaslan Baki Ertekin'den gece yarısı dikkat çeken açıklama: Amiral gemimiz satışa satışa çıktı. İşte istenen para. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding Ceo'sundan gece yarısı flaş açıklama: Amiral gemimiz satışa çıktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kurulu bulunan ve TMSF bünyesinde satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding'de dikkat çeken gelişme. Holding bünyesindeki dev şirket satışa çıktı. Karar gece yarısı Resmi Gazetede yayımlandı. Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Hes Kablonun satışa çıkarıldığı duyurdu. Ertekin, şirket için istenen muhammen bedeli de açıkladı. 

Erciyes Anadolu Holding Ceo'sundan gece yarısı flaş açıklama: Amiral gemimiz satışa çıktı

Son teklif verme tarihi

Teklifler kapalı zarf usulü ile alınacak. Son teklif verme tarihi ise 26 Ağustos 2024 saat 16.30 olarak belirtildi. Başvurular TMSF'ye yapılacak.

İhale ne zaman, nerede yapılacak? 

İhalede yine TMSF İstanbul hizmet binasında 28 Ağustos 2024 tarihinde saat 10.00'da yapılacak. Tekliflerin açılmasının ardından açık artırmaya geçilecek.

CEO Ertekin: Holdingimizin amiral gemisi satışa çıktı

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, 'Holdingimizin amiral gemisi, İSO 500’e göre Türkiye’nin en büyük 91. sanayi kuruluşu, Türkiye’nin en büyük kablo şirketi, Türkiye’nin en fazla kablo ihracatı yapan şirketi, Kayserimizin en büyük şirketi, Kayserimizin en fazla ihracat yapan şirketi olan HES KABLO bu gece resmi gazetede çıkan ilan ile satışa çıktı. Hes Kablo, Boyçelik ile ortak iştiraki olan Erciyes Çelik Halat’la birlikte 22.000.000.000 (22Milyar) muhammen bedelle satışa çıktı. Hayırlı olsun.

İşte Resmi Gazetede yer alan satış ilanı

Erciyes Anadolu Holding Ceo'sundan gece yarısı flaş açıklama: Amiral gemimiz satışa çıktıErciyes Anadolu Holding Ceo'sundan gece yarısı flaş açıklama: Amiral gemimiz satışa çıktı