Erciyes Anadolu Holding CEO'sundan açıklamada: Onayladık

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den dikkat çeken paylaşım. CEO Ertekin neye onay verdi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding CEO'sundan açıklamada: Onayladık
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kurulu bulunan Erciyes Anadolu Holding’in satış sürecine ilişkin tüm detaylar yakından takip ediliyor. Son olarak mobilya sektörünün önde gelen firmalarından olan  Mondi Home Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi satışa çıkarılmıştı.

Muhammen bedeli 1 milyar 200 milyon TL olarak açıklanan şirketin ihalesi kapalı teklif isteme ve açık artırma yöntemleriyle yapılacağı açıklanırken ihale tarihinin 25 Haziran Salı günü olduğu da ifade edilmişti. 

‘Mondi Home bir haftada 5 yeni mağaza açılışı yaptı’

Mondi Home Mobilyaya kimlerin talip olacağı bilinmezken Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’den dikkat çeken bir paylaşım geldi. CEO Ertekin, Mondi Home’nin son bir haftada 5 yeni mağaza açtığını duyurdu. 5 yeni mağazanın açılışına onay verdiklerini söyleyen Ertekin, “Türkiye’nin 3. büyük mobilya markası Mondihome bir haftada 5 yeni mağaza açılışı yaptı. Bugün de 5 yeni mağazanın açılışına onay verdik. Bu onay verdiğimiz mağazalar 2-3 ay içinde açılışa hazır hale gelecek.” ifadelerini kullandı. 

5 yeni mağaza nerelerde açıldı?

Mondi Home’nin yeni açılan mağazaları ise şöyle: Adana/Merkez: Kahyalar Mobilya, Adana/Yüreğir: Kahyalar Mobilya, Sivas/Suşehri: Bizim Mobilya, Hatay/Antakya: Aydınoğulları Mobilya, Adana/Merkez: Kahyalar Mobilya