Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin o işe kafayı taktı

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, yaptığı paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti. CEO Ertekin paylaşımları, 'Ertekin bu işe kafayı taktı' dedirtti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin o işe kafayı taktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kurulu bulunan ve satış sürecinin merakla takip edildiği Erciyes Anadolu Holding’in CEO’su Alpaslan baki Ertekin’den dikkat çeken çıkışlar gelmeye devam ediyor. Dün sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yapan CEO Ertekin, Kayserililerin, Kayserispor maçlarına yeterince ilgi göstermediğini söylemişti. 

'30 bin insanı getirmekte zorlanıyoruz'

Ertekin, “1 milyonluk şehirden 30 bin insanı maça getirmekte zorlanıyoruz üstüne biletini de biz alıyoruz. 30 bin kapasiteli stadyumun biletleri satışa çıktığı gün bitmeli. Kayserili saat kurmalı biletin satışa çıkacağı güne. Stadyumda olmak, o atmosferde olmak hayatın vazgeçilmezlerinden olmalı." ifadelerini kullanmıştı. 

'Maça gitmeyeceğim'

Ertekin’den Kayserispor maçına ilişkin bugün bir paylaşım daha geldi. Maça gitmeyeceğini söyleyen Ertekin açıklmasında şu ifadeleri kullandı; “Bu konuda yaptığım son paylaşımım bu olsun. Dün bu paylaşımı yaptıktan sonra umudum/hayalim şehirde bir hareketlilik, cumartesi ile ilgili bir planlama olması idi. Az önce TSYD Kayseri şube başkanı Oktay Ensari Bey ile görüştüm. Konya’dan bu maça 22 spor yazarı akredite olmuş. Cumartesi maça gitmeyeceğim. Maçları seyrettiğim İstikbal Mobilyanın locasında Pınarbaşı ilçemizden hep maça gelmek istemiş ama bir türlü imkanı olmamış 22 ortaokul/lise öğrencisini beden eğitimi öğretmenleri ile birlikte ağırlayacağım bu cumartesi. Adım Hıdır, elimden gelen budur.”