Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin, Koç'a teşekkür etti

Kayseri'de kurulu bulunan ve TMSF tarafından satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, 'Bora Koç'u tebrik etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin, Koç'a teşekkür etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin en büyük 500 Sanayi Kuruluşu Araştırması’nın 2023 yılı sonuçları açıklandı. 1968 yılından bu yana İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan İSO 500 araştırmasında Kayseri’den 14 firma yer aldı. 

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin, Koç'a teşekkür etti

İlk 500 içerisinde yer alan firmaları tebrik eden Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, 'Türkiye için çalışan, Türkiye için üreten tüm firmalarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu firmaların içinde daha fazla satış yaparak İSO 500 listesine giren tüm firmalarımızı yürekten tebrik ediyorum. Kayserimizden listeye giren 6’sı Erciyes Anadolu Holding olarak bizim şirketlerimiz olmak üzere 14 şirketin tamamını ayrıca tebrik ediyorum' dedi.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin, Koç'a teşekkür etti

Ertekin, Bora Koç'u tebrik etti

Ertekin ayrıca 'Bu sene de Kayserimizde İSO 500 listesinin birincisi olan Hes Kablo’yu Genel Müdürleri Bora Koç bey başta olmak üzere yürekten kutluyorum. Listede olan diğer holding şirketlerimiz İstikbal Mobilya, Bellona Mobilya, Boyçelik, Form Sünger ve Boyteks Tekstili de kutluyorum' ifadelerini kullandı.

Firmaları sıraladı ve 'Gururunu yaşıyoruz' dedi

'Erciyes Anadolu Holding olarak Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda (İSO 500) 6 güçlü şirketimizle yer almanın gururunu yaşıyoruz' diyen Ertekin, 'Hes Kablo, İstikbal, Bellona, Boyçelik, Form Sünger ve Boyteks şirketlerimiz, başarı dolu hikayelerini bu prestijli listeyle taçlandırdı. Gelecekte daha büyük hedeflere ulaşmak ve ülke ekonomisine katkımızı daha da artırmak için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Tebrikler Erciyes Anadolu Holding ailesi! Bu başarı hepimizin' diye konuştu. 

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin, Koç'a teşekkür etti

Hes Kablo ne yapıyor?

1974 yılında enerji kabloları üretmek amacıyla kurulan HES Kablo, geçen zaman içerisinde bakır haberleşme kablosu, fiber optik kablo, enerji kablosu, alüminyum iletken, emaye bobin teli, solar kablo ve zayıf akım kablolarının üretimini de yaparak kablo ve iletken sektörünün tamamına hitap eden geniş bir ürün yelpazesine sahip oldu. 'Güven Veren Teknoloji' sloganı ile hareket eden HES Kablo, 50'nci yaşını kutluyor. İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl belirlemiş olduğu 'Türkiye’nin İlk 500 Sanayi Kuruluşu' sıralamasında 2023 verilerine göre 91'inci sırada yer alan HES Kablo ürünlerini 140' tan fazla ülkeye ulaştırıyor.