Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: En güzel hediyeyi aldım

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaştı. CEO Ertekin, doğum gününde en güzel hediyeyi aldığını söyledi.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: En güzel hediyeyi aldım
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Özellikle bebeklerde ve çocuklarda görülen en basit hareketlerin bile yapılması zorlaştıran Spinal müsküler trofo (SMA) hastalığı Kayseri’de yaşayan Aysima’da da henüz 13 günlükken görüldü. 

Topuğundan alınan kanla SMA teşhisi konulan Aysima’nın tedavisi için aile seferber oldu. Seslerini duyurmak için bir yılı aşkın süredir mücadele eden ailenin yüzlerini güldüren haber geldi. 

Aysima’nın tedavisi için gerekli ücret kampanyasında sonuca ulaşıldı. Daha önce Aysima için yayımladığı destek mesajlarıyla dikkat çeken Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, sevindiren haberi yine sosyal medya hesabından paylaştı. 

CEO Ertekin, bugün doğum günü olduğunu ve en güzel hediyeyi Aysima’nın kampanyasının tamamlanmasıyla aldığını söyledi. Ertekin paylaşımında, “Bugün benim doğum günüm. Dün gece en güzel hediyeyi aldım. Aysima %100 oldu. Bu süreçte başta yorulmadan, uyumadan mücadele eden anne, babasına, Aysima’ya ses olmaya çalışan gönüllülerine ve az-çok demeden yardım eden herkese sonsuz teşekkür ederim. Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.