Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Belinden silahı nasıl aldı?

Kayseri'de kurulu bulunan Erciyes Anadolu Holding'in CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, polis memurunun şehit olduğu olayla ilgili dikkat çeken bir detaya işaret etti. 'Sorgulamalıyız' diyen Ertekin, 'Sorgulayalım ki bir daha böyle acıları yaşamayalım' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Belinden silahı nasıl aldı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstanbul Ümraniye'de dün yaşanan olayda motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, kaçmasının ardından yaşanan arbedede silahla ateş edilmesi sonucunda 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Belinden silahı nasıl aldı?

Şehit polis Yılmaz, komşu İl Sivas'ta cenaze töreninin ardından toprağa verildi. 

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Belinden silahı nasıl aldı?

CEO Ertekin'den dikkat çeken açıklama: Silahı belinden nasıl aldı! 

Yaşanan olay sonrası Kayseri'de Kurulu bulunan Erciyes Anadolu Holding'in CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Yaşananları sorgulayan Ertekin, 'Bir suç makinasının göz altında olduğu karakoldan nasıl kaçtığını, kaçarken polislerle kavgaya tutuşup birinin belinden silahını nasıl aldığını ve o silahla Şeyda kızımızı şehid edip Kürşat yavrumuzu yaraladığını da sorgulayalım'  diye konuştu.

Sorgulayalım ki bir daha yaşamayalım

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: İstanbul'da görevi esnasında çıkan çatışmada şehit olan polis memurumuz Şeyda Yılmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve  yaralanan polis memurumuz Kürşat Hakkı Sarıtepe’ye acil şifalar diliyorum. Şehidimizin ruhu şâd, makamı âli olsun. Bugün acımız büyük, yasımızı tutalım. Ama yarın sabah bir suç makinasının göz altında olduğu karakoldan nasıl kaçtığını, kaçarken polislerle kavgaya tutuşup birinin belinden silahını nasıl aldığını ve o silahla Şeyda kızımızı şehid edip Kürşat yavrumuzu yaraladığını da sorgulayalım. Sorgulayalım ki polislik, askerlik gibi mesleklerde bir anlık dikkatsizliğin sonuçlarının ne kadar acı olacağını, can yakacağını bir daha yaşamayalım