Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Başardık!

Kayseri'de kurulu bulunan ve TMSF tarafından satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding'ün CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Mondi Mobilya ile ilgili açıklama yaptı. Ertekin 'Mondihome'u takip etmeye devam edin' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Başardık!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kurulu bulunan ve TMSF tarafından satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding'in CEO'su Alpaslan Baki Ertekin,  yaptığı açıklamada, 'Mondi Mobilya 5 sene öncesine kadar karma mobilya satan, münhasır mağazalaşma hedefi olmayan ve markalaşma stratejisi olmayan bir şirketti' dedi.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Başardık!

Türkiye’nin en çok mağazalaşan en büyük 3. mobilya markası olmayı başardık

'5 yıl önce Mondi Mobilyayı münhasır mağazalaşacak, kendi tasarımı olan koleksiyonları satacak Mondihome markasına çevirmek için stratejik bir değişim, dönüşüm kararı aldık' diyen Ertekin, şu ifadeleri kullandı: Kırmızı, yeşilli Mondi tabelasından, 'Kızım sana Mondi alayım mı' vurgulu reklamlardan markayı uzaklaştırarak işe başladık. Modern bir marka çizgisi, şık, çağdaş ve en önemlisi erişilebilir fiyatlı koleksiyonlar üretmeye başladık. Müşteri odaklı üretimi; tasarım, yenilik ve katma değerli ürünlerle buluşturduk. 5 sene içinde 375 münhasır mağaza sayısına ulaşarak Türkiye’nin en çok mağazalaşan en büyük 3. mobilya markası olmayı başardık. Mondihome bu sene İSO ikinci 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 185 sıra birden yükselerek yaptığımız işlerin doğruluğunu teyit etmiş oldu. Mondihome’u takip etmeye devam edin.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin: Başardık!

Satış süreci devam ediyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Mondihome’u 10 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla satışa çıkarmıştı. Hazine mülkiyetinde bulunan yüzde 100 oranındaki Mondi Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi paylarına yönelik yapılan açıklmada '1 TL nominal değerli 30 milyon adet Mondi Mobilya paylarının satışı 1,2 milyar TL muhammen bedel üzerinden yapılacak' denilmişti. İhaleye katılım teminatı ise 60 milyon TL olarak belirlenmişti.