Erciyes Anadolu Holding CEO'su açıkladı: En yüksek rakamlara ulaştık

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, yaptığı paylaşım ile dikkat çekti. CEO Ertekin, hangi rakamlar için en yükseğe ulaştık' dedi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su açıkladı: En yüksek rakamlara ulaştık
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından geçtiğimiz günlerde ihracat rakamları açıklanmıştı. Rakamların ardından Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, holdingin ihracat rakamlarını bir önceki yıl ile karşılaştırdığı bir paylaşım yaptı. 

CEO Ertekin, 30 Ağustos 2023 tarihinde ihracat rakamlarının 358 milyon 455 bin dolar, bu yıl ise geçen yıla oranla artış göstererek 383 milyon 270 bin dolara ulaştığını söyledi. 

İhracatta ulaşılan rakamların holding için tüm zamanların en yüksek ihracat rakamı olduğunu söyleyen Ertekin, “30 Ağustos 2023 tarihinde ihracat rakamımız 358 Milyon 455 Bin dolar olarak gerçekleşmişti. Bu yıl geçen yılın aynı dönemine göre %7 artan ihracat rakamımız 30 Ağustos 2024 tarihi itibarı ile 383 Milyon 270 Bin dolara ulaşarak holdingimiz için tüm zamanların en yüksek ihracat rakamı olmuş oldu. Tüm mesai arkadaşlarımı tebrik ederim.” dedi.