Erciyes Anadolu Holding CEO'su açıkladı! Bakın işçilere ne dağıtılacak

Kayseri Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, işçilerle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Ertekin, işçilerin kayıplarını önlemek için harekete geçtiklerini belirtti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding CEO'su açıkladı! Bakın işçilere ne dağıtılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kurulu bulunan ve şirketlerin satış süreci Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesinde devam eden Erciyes Anadolu Holding'de CEO  Alpaslan Baki Ertekin, holding şirketlerinde çalışan işçilere destek vecereklerini duyurdu. 

Erciyes Anadolu Holding CEO'su açıkladı! Bakın işçilere ne dağıtılacak

Geçmişte yaptığı açıklamayı hatırlattı

2022 yılında yaptığı konuşmayı hatırlatan Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, 'Kayseri’de en iyi maaşı ve ikramiyeyi biz veriyoruz' dedi. Ertekin, yönetim kurulu kararı ve TMSF onayı ile işçilere ay başına 2500 lira destek verileceğini dile getirdi. 

10 Bin liralık destek vereceğiz

CEO Ertekin, şu ifadeleri kullandı: 4 Şubat 2022, Hak-İş Konfederasyonuna bağlı sendikalarımızla şirketlerimiz arasında varılan Toplu İş Sözleşmesinin maddelerini özetlediğim konuşmam alkışlarla kesilmiş ve mesai arkadaşlarımızın alın terinin karşılığını vermenin gururu ile çok heyecanlı bir konuşma yapmıştım. O gün alkışlar eşliğinde açıkladığım ve 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli olan tüm sözlerimizi yerine getirdik. 1 Ocak 2025 tarihinden geçerli olacak yeni Toplu İş Sözleşmesi için sendikalarımızla Ekim başı masaya oturacağız. Orada da inşallah mesai arkadaşlarımızı mutlu edecek kararlara sendikalarımızla beraber imza atacağız. Kayseri’de en iyi maaşı ve ikramiyeyi biz veriyoruz. Yemek, servis, üniversitede okuyan çocuğu olanlara burs, Ramazan gıda paketleri gibi en iyi yan haklar da bizde. Hep söylediğim gibi imkanlarımız ölçüsünde mesai arkadaşlarımıza ne verebilirsek, vereceğimiz ne varsa lütuf değil ancak alın terlerinin ve haklarının gecikmiş teslimi olabilir. Bu bağlamda 31 Aralık 2024 tarihine kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş olsak bile yılın son 4 ayında mesai arkadaşlarımız bir üst vergi dilimine girdikleri ve ortalama 1500-2000 lira gibi fazla vergi ödedikleri için oluşan kayıplarını telafi etmek ve bir nebze rahatlatmak için: Erciyes Anadolu Holding’de çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza YK önerisi TMSF onayı ile Eylül-Ekim-Kasım-Aralık aylarında ay başına 2500 lira toplamda 10.000 lira gıda ve kırtasiye alış verişinde kullanabilecekleri çekler dağıtılacak. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullansınlar.