Erciyes Anadolu Holding bünyesindeki şirketten gençleşme kararı!

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren grup şirketi Boytrans gençleşme kararı aldı. Şirket bu amaçla çalışmalarını sürdürüyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Anadolu Holding bünyesindeki şirketten gençleşme kararı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding’e bağlı Boytrans, filo genişletme hedefleri doğrultusunda 60 yeni tır satın aldı. Şirketten bu yatırımla ilgili olarak açıklama geldi. Açıklamada yeni tırlarla taşımacılık kapasitesinin arttırıldığı ifade edildi.

'Gençleşiyoruz' mesajı

'Gençleşmeye devam ediyoruz' diyen şirket yetkilileri, Boytrans’ın 60 yeni tırı bünyesine kattığını belirtti. 'Erciyes Anadolu Holding’in lojistik alanındaki köklü şirketi Boytrans, lojistik ve taşımacılık sektöründeki büyüme hedefleri doğrultusunda araç filosunu genişletmeye devam ediyor' denilen açıklamada tır alımı ile ilgili olarak ihtiyacı karşılamaya yönelik adımların atıldığı belirtildi.

Erciyes Anadolu Holding bünyesindeki şirketten gençleşme kararı!

Doğru'dan Tır alımıyla ilgili açıklama

Boytrans Genel Müdürü Köksal Doğru 'Lojistik sektörü, hızla değişen müşteri taleplerine ve piyasa dinamiklerine adapte olabilmek için sürekli yenilik ve yatırım gerektiriyor. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz 60 adet tır alımı, müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini arttırmamızı da sağlayacak. Yeni filo yatırımımızın firmamıza ve sektörümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum' dedi. Diğer yandan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada 'Çevre dostu taşımacılık politikasına uygun olarak düşük emisyon değerlerine sahip araçlar seçen  Boytrans, geçtiğimiz aylarda kurduğu Sürücü Akademisi ile sektördeki nitelikli eleman ihtiyacını karşılamaya yönelik adımlar atarken, son yatırımıyla da operasyonelyeteneklerini geliştirmeye devam ediyor' denildi.