Erciyes Anadolu Holding 22 milyara satacak!

Kayseri'de kurulu bulunan ve TMSF tarafından satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding'in geçtiğimiz günde ilk şirketin satışı gerçekleşmişti. Holding tarafından iki şirket daha satışa çıkarıldı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Erciyes Anadolu Holding 22 milyara satacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 1957 yılında temelleri atılan Erciyes Anadolu Holding, köklü geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen ticari kuruluşlarından birisi. Türkiye sınırlarını aşarak dünyaya uzanan Erciyes Anadolu Holding, bugün mobilyadan tekstile, kimyadan pazarlamaya, demir-çelikten enerjiye kadar birçok alandaki faaliyetlerini sektör lideri olarak sürdürüyor. 30 şirkete sahip olan Erciyes Anadolu Holding, 8 ayrı sektörde faaliyet gösteriyor.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), bünyesinde satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding ile ilgili dikkat çeken açıklama gece saatlerinde geldi. TMSF tarafından, kablo sektörünün lideri Hes Kablo ve Erciyes Çelik Halat satışa çıkarıldı. 

Hes Kablo ve Erciyes Çelik Halat şirketleri için 22 milyar TL muhammen bedeli açıklandı. Yatırımcılar teklif vermeden önce satış ilanında belirtilen koşulları sağladıkları takdirde 16 Temmuz 2024 ve 23 Ağustos 2024 tarihleri arasında Hes Kablo ve Erciyes Çelik Halat tesislerini gezebilecek ve şirketlere ilişkin detaylı bilgilere erişim imkânı bulacak
Teklifler kapalı zarf usulü yapılırken 26 Ağustos saat 16.30’a kadar teklif yapılabilecek. Şirketlerin ihalesi 28 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. 
 

Erciyes Anadolu Holding 22 milyara satacak!