Erciyes 38 FK'nın sahası bakıma alındı!

Erciyes 38 FK'nın maçlarını oynadığı Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha'da bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay Haber bülteninde...

Erciyes 38 FK'nın sahası bakıma alındı!

Bu sezon 3. Lig 4. Grup takımlarından Erciyes 38 FK’nın maçlarını oynadığı Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha’da Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Erciyes 38 FK'nın sahası bakıma alındı!

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, İl Müdürlüğü Yan Açık Futbol Sahası’nı ziyaret ederek, bakım onarım ve zemin çalışmalarını inceledi. İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, bu sezon Erciyes 38 FK’nın maçlarını oynadığı sahaya kazandırılan yeni Skorboard tabelasını inceleyerek, yapılan bakım ve onarım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kabakcı, “Tüm tesislerimizde bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Zeminden tabelaya varana kadar tüm teknik donatılarımızı yeniliyoruz, en iyi hale getiriyoruz. Aynı Skorboard tabelasından Yahyalı Futbol sahasına da yaptırdık. Bu vesileyle yapılan çalışmaların tüm sporseverlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.