Erciyes 38 FK'dan muhteşem geri dönüş!

3. Lig 4. Grupta mücadele eden Erciyes 38 FK, 2-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada muhteşem bir geri dönüşe imza atarak İzmir Çoruhluspor'u 3-2 yenmeyi başardı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Erciyes 38 FK'dan muhteşem geri dönüş!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseriyi 3. Lig 4. Grupta temsil eden Erciyes 38 FK muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Sahasında İzmir Çoruhluspor’u konuk eden Mavi-siyahlılar karşılaşmaya Kadem, Berkay, Ahmet, İsmail, Yaşar Kavas, Caner, İsmet, Hüseyin Ekici, Hüseyin Fıstıkçı, Ekrem ve Taha 11 ile başladı. 

Atatürk Spor Kompleksi Yan Saha’da oynan karşılaşmada 2-0 geriye düşen Erciyes 38 FK, 70. Dakikada Fevzican’ın penaltı golü ile farkı bire indirirken 77. Bir kez daha sahneye çıkan Fevzican karşılaşmada eşitliği sağladı. Mavi-siyahlılara galibiyeti getiren golü ise 80. Dakikada Hüseyin Ekinci kaydetti. 

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor’un ardından Erciyes 38 FK’nin de sahadan üç puanla ayrılmasının sevincini, ‘2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak 3 puanı aslanlar gibi mücadele ile alan, bizlere çifte galibiyet sevinci yaşatan Sevdamız Erciyes 38 FK’mızı tebrik ediyorum.’ Mesajı ile takipçileriyle paylaştı.