Enginyurt, Tamer'den özür diledi! İşte nedeni...

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt'tan, AK Parti Milletvekili Tamer'e dikkat çeken gönderme...

Enginyurt, Tamer'den özür diledi! İşte nedeni...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Artık asgari ücretlinin evinin önünde arabası mevcut" diyen AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'e, dikkat çeken bir tepki daha gösterdi. Egünyurt, "Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, 'Asgari ücretle araba alıyorlar' derken, benim arabayı kast etmiş. Bizde yanlış anlayıp eleştirdik, kusura bakma İsmail hocam" ifadelerini kullandı. 

TAMER'İN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI TEPKİ TOPLADI

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Türkiye ekonomisi ve asgari ücrete ilişkin yöneltilen eleştirilere yanıt vererek, “Bugün bakıyoruz, eleştiren insanlar cep telefonlarını 6 ayda bir değiştiriyorlar. Arabalarını yılda belki de ikinci yılda değiştiriyorlar. Artık asgari ücretlimizin evinin  önünde arabası mevcut” ifadelerini kullanmıştı. 

"ANLAŞILDI VEKİL EFENDİ AY'A ERKEN GİTTİN"

Tamer'e tepki gösteren isimler arasında yer alan Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer; ‘Bugün bakıyoruz, eleştiren insanlar cep telefonlarını 6 ayda bir değiştiriyorlar. Arabalarını yılda bir değiştiriyorlar. Artık asgari ücretlimizin evinin önünde arabası mevcut’ demiş. Anlaşıldı vekil efendi! Ay’a erken gittin. Yazık yazık”  şeklinde  de tepki göstermişti.