Endişeli bekleyiş sürüyor!

Uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan Şerafettin Bahadır için endişeli bekleyiş sürüyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Endişeli bekleyiş sürüyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Pınarbaşı’da dün akşam saatlerinde uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan CHP Pınarbaşı üyesi Şerafettin Bahadır için Kayseri Şehir Hastanesi’ndeki endişeli bekleyiş sürüyor. 
Pınarbaşı Belediye Seçimlerinde CHP’den 8. Sıra Meclis Üyesi adayı olan Şerafettin Bahadır, dün akşam saatlerinde, Pınarbaşı eski Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu’nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ve yanındakiler tarafından sopalarla dövüldükten sonra tabanca ile ayağından vurulmuştu. İlk olarak Pınarbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bahadır, durumunun ciddiyeti nedeniyle Kayseri Şehir Hastanesi’ne nakledildi.

Endişeli bekleyiş sürüyor! Beyin kanaması geçirdiği ifade edilen Bahadır, entübe edildi. Alınan bilgiye göre Bahadır’ın 3 gün daha uyutulacağı ifade edilirken CHP Milletvekili Aşkın Genç, CHP yöneticileri ve ailesinin hastanedeki endişeli bekleyişi sürüyor. Kayseri Şehir Hastanesi’nde aileye Bahadır ailesine destek olan Genç, sosyal medyadan da, ‘Dualarımız Şerafettin Bahadır için… ‘ paylaşımını yaptı.