En sevimli 'Bizim Çocuklar' kutlaması: Sen Melih Demiral değilsin!

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (Euro 2024) çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımı Türkiye'yi sevince boğdu. A Milli Futbol takımına tebrik yağarken, en sevimli kutlamayı Tarım ve Orman Bakanlığı yaptı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi haber bülteninde…

En sevimli 'Bizim Çocuklar' kutlaması: Sen Melih Demiral değilsin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (Euro 2024) Avustarya’yı 2-1’lik sonuçla eleyerek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol takımı Türkiye sevince boğdu. Maçın ardından Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ‘Bu ülkeye zaferler kazanmak çok yakışıyor. 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya’yı mağlup ederek çeyrek finale yükselen Ay Yıldızlı gururumuz A Milli Futbol takımımızı tebrik ediyorum. Harikasınız bizim çocuklar’ mesajı ile kutladı. 
‘TÜRK’e Durmak Yaraşmaz…’ diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise paylaşımında, ‘Çeyrek finaldeyiz… EURO 2024 son 16 turunda Avusturya’yı mağlup ederek çeyrek finale yükselen gururumuz A Milli Takımımızı yürekten tebrik ederim… Sahada aslanlar gibi mücadele eden BizimÇocuklar’ın her birinin alnından öpüyorum…’ dedi. 
MHP Milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy, Milli Takıma galibiyeti getiren golleri atan Melih Demiral’ın Bozkurt selamlı fotoğrafıyla paylaşım yaparken, Kayseri milletvekilleri eksiksiz A Milli Takımın zaferini tebrik etti. 

En sevimli 'Bizim Çocuklar' kutlaması: Sen Melih Demiral değilsin!
Millilere milyonlarca tebrik yağarken en sevimli tebrik ise Tarım ve Orman Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından geldi. Bakanlık, zıplayan sevimli bir kuzunun görüntüsünü, ‘Sen Merih Demiral değilsin öyle kafa atamazsın diyoruz, dinlemiyor. Tebrikler Bizim Çocuklar’ ifadeleriyle paylaştı.