Emniyet harekete geçti: Hürmetçi Sazlığı olayında 4 gözaltı

Hürmetçi Sazlığı'nda yaşanan tehdit ve şiddet olayı ile ilgili Emniyet Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti. 4 şüpheli yakalandı. Detaylar haberimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Emniyet harekete geçti: Hürmetçi Sazlığı olayında 4 gözaltı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hacılar ilçesinde bulunan Hürmetçi Sazlığı'nda yaşanan ve sosyal medyada büyük yankı bulan zorbalık olayıyla ilgili olarak, Hacılar İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Hacılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada Hürmetçi Sazlığı'nda zorbalık yaşandığına dair sosyal medya paylaşımların ardından harekete geçti. Kısa sürede yapılan çalışmalar neticesinde olayla ilgili olarak;

Emniyet harekete geçti: Hürmetçi Sazlığı olayında 4 gözaltı

A.K. (1969-Kayseri), B.K. (1955-Kayseri), M.B.D. (2005-Hacılar) isimli 3 yetişkin ve 1 çocuk koruma yasası kapsamında işlem gören O.K. (Kocasinan) olmak üzere toplam 4 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, Tehdit, Kasten Yaralama, Hakaret ve Mala Zarar Verme suçlarından işlemleri yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Olay

İstanbul'da yaşayan H.O. ailesiyle birlikte yılkı atlarını görmek için Hürmetçi Sazlığı'na geldi. Yılkı atların sahibi olduğunu iddia eden A.K. fotoğraf çekiminin ücretli olduğunu söyleyerek para istedi. Para ödemeyi kabul etmeyen H.Ö. ile A.K. arasında tartışma çıkmış yaşanan arbede sırasında H.Ö. ve ailesi tehdit edilip, araçlarına zarar verilmişti.