Emmilerliler İftar Davetinde Bir Araya Geldi

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Emmiler Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği ve Muhtarlık tarafından düzenlenen davete, Emmiler Köyü muhtarı Bekir Karaca, Ziyagökalp mahallesi muhtarı Nurcan Göktaş, Taşan mahallesi muhtarı Yüksel Demir, Kemer mahallesi muhtarı Mustafa Öktem, Ayan Un Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ayan ve çok sayıda Emmilerli vatandaşlar katıldı.

Emmilerliler İftar Davetinde Bir Araya Geldi

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Emmiler Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği ve Muhtarlık tarafından düzenlenen davete, Emmiler Köyü muhtarı Bekir Karaca, Ziyagökalp mahallesi muhtarı Nurcan Göktaş, Taşan mahallesi muhtarı Yüksel Demir, Kemer mahallesi muhtarı Mustafa Öktem, Ayan Un Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ayan ve çok sayıda Emmilerli vatandaşlar katıldı.

Emmiler Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği ve muhtarlık, tarafından her yıl geleneksel olarak Emmiler Köyü ( Mahallesi) iftarı düzenleniyor. Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen iftar programına Emmiler Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şevki Dursun, Emmiler Köyü Muhtarı Bekir Karaca, Ziyagökalp Mahalle Muhtarı Nurcan Göktaş, Taşan mahallesi muhtarı Yüksel Demir, Kemer mahallesi muhtarı Mustafa Öktem, Ayan Un Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ayan ve mahalle sakinleri katıldı.

Yapılan iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan ve mahalle sakinlerine gönül sofrasına misafir ettikleri için teşekkür eden Başkan Dursun sözlerini şöyle sürdürdü: “Gerçekten burada birlik var, beraberlik var, bereket var, bolluk var, emek var zahmet var. Emmilerimizin vatanına düşkünlüğü, dinine düşkünlüğü, milletine düşkünlüğü bağlılığı her zaman dillere destandır. Bu etkinliğimize katıldığınızdan dolayı Allah sizden razı olsun. Emmiler sofrası aslında gönül sofrası. O kadar mutlu olduk ki bu güzelliği Allah nasip eder, Allah hepimize hayırlı ömürler verirse önümüzdeki senelerde de yine birlikte yaşarız. Allah sizlerden razı olsun. Gönlünüzü açtınız. Emek verdiniz zahmet verdiniz. Rabbim sağlıkla sıhhatle de bayrama ulaşmayı nasip etsin.”

Mahalle sakinleri ise; bu yıl 6’ıncısı düzenlenen iftar yemeğinin birlik ve berberliği artırdığını, gelecek yıllarda da bu programı düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Haber: Hüseyin GÖKTAŞ