Emekliler o adresten şaşmıyor!

Kayseri'de 7 yıldır hizmet veren Kent Ekmek, ekonomik fiyatları ve 27 farklı bölgede bulunan büfelerle özellikle emeklilerin tercih ettiği yer olmaya devam ediyor. Kent Ekmek kaç TL oldu? Ayrıntılar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Emekliler o adresten şaşmıyor!

Kent Ekmek, Kayserili vatandaşların ekonomik şartlar nedeniyle kaliteli ve uygun fiyatlı ekmeği vatandaşla buluşturmaya devam ediyor. Satış noktalarının Kayseri'de toplamda 27 ayrı mahallede bulunmasıyla Kent Ekmek büfeleri, vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Kayseri’de 25 Mart 2017 tarihinde açılan Kent Ekmek, ekonomik fiyatları ve geniş satış ağı ile en çok tercih edilen yerlerden biri haline bulunuyor. Fırınlarda somun ekmek fiyatı 7.5 TL’den satılırken, KAYTUR’a bağlı Kent Ekmek'in fiyatı ise 5 TL olarak belirlendi. Özellikle emekliler, Kent Ekmek’in ekonomik olması ve hemen her yerde kolaylıkla bulunabilmesi nedeniyle bu ekmek büfelerini tercih ediyor.

Emekliler o adresten şaşmıyor!

Sabah erken saatlerde tükeniyor

Kent Ekmek, daha önce uzun bir süre 3.75 TL’den satılırken fiyatı geçtiğimiz günlerde 5 TL’ye yükseltilmişti. Sabah erken saatlerde tükenen Kent Ekmek, Kayseri’de 27 farklı noktada satılıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Ekmek Üretim Tesislerinde saatte 10 binin üzerinde somun ekmek üretiliyor. 15 bin metrekarelik bir alanda hizmet veren tesis, 2 bin 500 metrekare kapalı alana sahip. İhtiyaca göre ekmek üretim kapasitesi de arttırılabiliyor. Kent Ekmek büfeleri, rekabeti sağlayarak vatandaşın yüzünü güldürmeye de devam ediyor.

Emekliler o adresten şaşmıyor!

Kent Ekmek Satış Noktaları şu şekilde: Büfe Anayurt, Büfe Belsin, Büfe Beyazşehir, Büfe Emirgan, Büfe Erkilet, Büfe Eskişehir Bağları, Büfe Hunat, Büfe Hacılar, Büfe Argıncık, Büfe İldem, Büfe İldem Park, Büfe Meydan, Büfe Büyükşehir, Büfe Talas, Büfe Toki, Büfe Yeni Mahalle, Büfe Yoğunburç, Büfe Mimsin, Büfe 6. Etap, Büfe Ziya Gökalp, Büfe Karpuzatan, Büfe Büyükşehir, Mini Terminal Beyazşehir, Mini Terminal Yeşil Mahalle, Mini Terminal Talas, Mini Terminal Fevzi Çakmak ve Mini Terminal Belsin

İşte Kent Ekmek Fiyat Listesi:

Emekliler o adresten şaşmıyor!