Emekli Tümamiral Pınarbaşı için geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Emekli Tümamiral Yankı Bağcıoğlu, Pınarbaşı seçimleri için Kayseri'ye geldi. İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bağcıoğlu, daha sonra Harp malulü Gaziler Şehit , Dul ve Yetimleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Emekli Astsubaylar Derneği ve Şehit Komandolar Durağını ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Emekli Tümamiral Pınarbaşı için geldi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hafta sonu yapılacak olan Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi CHP adayı Deniz Yağan’a bir destek de Emekli Tümamiral CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu’ndan geldi.

Emekli Tümamiral Pınarbaşı için geldi

Kentte ilk olarak il başkanlığını ziyaret eden Balcıoğlu, daha sonra İl Başkanı Feyzullah Keskin, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve ilçe Başkanları ile Harp malulü Gaziler Şehit , Dul ve Yetimleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Emekli Astsubaylar Derneği ve Şehit Komandolar Durağını ziyaret etti. Bağcıoğlu Şehit Komandolar Durağı’nı ziyaretini X sosyal medya hesabından, ‘17 Aralık 2016 tarihinde bölücü terör örgütü PKK tarafından kahraman 1’inci Komando Tugayı personeline yapılan kahpe saldırıda şehit verdiğimiz evlatlarımızı rahmet ve minnetle andık. İsimleri sadece “Şehitler Durağı’na” değil, kalbimize yazıldı.’ ifadeleriyle paylaştı. 

Emekli Tümamiral Pınarbaşı için geldi
Bağcıoğlu, kent merkezindeki ziyaretlerin ardından CHP’nin Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan’a destek için Pınarbaşı’ya geçti.