Eller semaya Ulu Önder için açılacak

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'inci yılında eller semaya Ulu Önder için açılacak… Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Eller semaya Ulu Önder için açılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yedi düvele karşı Kurtuluş Savaşı’nı vererek Anadolu’yu sonsuza kadar yurt kılan; Osmanlı’nın küllerinden çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 85. yılında bir kez daha rahmet, saygı ve özlemle anılacak. 
Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için çeşitli etkinlikler yapılırken Hürriyetçi Eğitim Sen Kayseri Şubesi de 9 Kasım 2023 Perşembe günü Hunat Camii’nde Mevlid-i Şerif okutacak. Sendikadan yapılan açıklamada tüm üyeler ve yurttaşlar saat 18.00’de başlayacak Mevlid-i Şerife davet edildi. Yapılan çağrıda da, “Devletimizin kurucusu ebedi Başkomutanımız ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için Hürriyetçi Eğitim Sen Kayseri Şubesi olarak Merkez Hunat camiinde Mevlid programımıza katılmanızı istirham ediyoruz.” İfadelerine yer verildi. 

Eller semaya Ulu Önder için açılacak