Elitaş'tan boneli fabrika incelemesi

Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Energate Solar Enerji Fabrikasını ziyaret ettiler. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Elitaş'tan boneli fabrika incelemesi

Kayseri Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Energate Solar Enerji Fabrikasını AK Parti Genel Başkanı Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ziyaret etti.

Elitaş'tan boneli fabrika incelemesi

Ziyareti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükılıç paylaşarak şunları ifade etti; “AK Parti Genel Başkanı Vekilimiz Sayın Mustafa Elitaş ve İl Başkanımız Fatih Üzüm ile birlikte Energate Solar Enerji Fabrikasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Güçlü ile bir araya geldik. Şehrimizin istihdamına ve ekonomik faaliyetlerine katkı sağlamak için kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

Elitaş'tan boneli fabrika incelemesi

Energate Solar Enerji hakkında

Şirketin internet sitesinde şu bilgilere yer verilmiştir; “Energate , 10 yıllık üretim tecrübesi ve güvenilir fotovoltaik panelleri ile güneş enerjisi sektörünün en kaliteli yenilenebilir enerji ürün ve hizmetlerini sunan lider markalarından biridir. Energate, uluslararası kalitede yüksek performanslı fotovoltaik modülleri ile tanınmış olup, aynı zamanda IEC/UL 61215, IEC/UL 61730-1-2, IEC gibi uluslararası standartlara uygun olarak TUV Rhineland, SGS ve UL gibi uluslararası bağımsız sertifikasyon kuruluşları tarafından test edilmiştir. 61701 Tuz korozyonu, IEC 62804 PID FREE, Amonyak Test sertifikaları. Energate, tam otomatik üretim hattıyla müşterilerine en yüksek kalitede paneller sunmaya kendini adamıştır. Paneller her aşamada kamera kontrol sistemleri ile kontrol edilmektedir.
Enerji verin; Sektörde uzun yıllara dayanan tecrübesi ve güçlü marka ortaklıklarıyla güneş enerjisi sektörüne yön verecek olan Güneş Enerjisi, ABD'de kurulacak 900 MW üretim kapasiteli fabrikaları ve ABD'de 1 GW üretim kapasiteli fabrikasıyla toplam 1,9 GW üretim kapasitesine sahip olacak. Hindi. Energate ayrıca üretim kapasitesini her yıl ikiye katlamayı planlıyor.”

Elitaş'tan boneli fabrika incelemesi